Många användarkonton utlåsta under senaste timmen

Vi har utsatts för en attack på vår e-postserver under förmiddagen vilket har gjort att många användarkonton har låsts. Vi har stängt tjänsten som attackerades och låst upp kontona. Inget tyder på att någon lyckats komma åt uppgifter, attacken gjordes troligen bara för att ställa till det för oss /ABF IT support

2018-11-20 12:10:04

Gustav uppdaterad 2018-09-22

Gustav uppdaterad till version 15.13.6813. Beskrivning av nya funktioner från version 15.0 till denna version finns i dokumentet Nya funktioner i Gustav 15.pdf som finns på http://support.abf.se/KB/View/19447-nyheter-gustav-

2018-09-24 07:33:01

Servicefönster central IT 3/10 18:00 till 4/10 08:00

Vi flyttar nätverksutrustning och servrar onsdag 3/10 – torsdag 4/10.
Servicefönster är satt till: Onsdag den 3/10 18:00 till torsdag den 4/10 08:00.
Under servicefönstret kommer ALLA tjänster (webb, e-post och Citrix applikationer) på domänen abf.se att påverkas och periodvis vara oåtkomliga.

ABF IT Support

2018-09-21 13:36:46

Servicefönster onsdag den 3 oktober 18:00 till torsdag den 4 oktober 08:00.

ABF byter nätverksutrustning och servrar onsdag 3 oktober.
Servicefönster är satt till: Onsdag den 3 oktober 18:00 till Torsdag den 4 oktober 08:00.
Under servicefönstret kommer ALLA tjänster (webb, e-post, applikationer) på domänen abf.se att påverkas och intermittent vara oåtkomligt.

ABF IT Support

2018-09-20 16:11:01

www.abf.se ny funktion för reservanmälan.

Om ett arrangemang har uppnått max antal deltagare eller dess startdatum har passerat får deltagaren nu valet att anmäla sig som reserv.

MVH
/Joakim för ABF IT Support

2018-09-18 16:46:50

www.abf.se rättning arrangemangsimport

Arrangemangsimporten är nu rättad så att det är publiceringsintervallet som avgör när en sida i EPiServer är publicerad eller ej.

MVH
/Joakim för ABF IT Support

2018-09-18 16:45:22

Skräppost med länk

Under dagen har många fått skräppost med en länk. Det händer att den här typen av meddelanden inte stoppas av vårt skräppostfilter och vi uppmanar alla att vara uppmärksamma på meddelanden som uppmanar er att klicka på länkar /ABF IT support

2018-05-03 14:52:54

Ny version av Symantec endpoint protection (antivirus) finns att hämta

Senaste version av Symantec endpoint protection. 14.0.0_MP2, finns nu att hämta på https://support.abf.se/KB/View/15721-ladda-ner-antivirus-symantec-endpoint-protection. Versionen har fullständigt stöd för windows 10 och senare versioner av MAC OS. /ABF IT Support

2017-10-06 08:39:32

Rapport om blockerade mail – Spamreport

Rapport om blockerade mail – Spamreport

Vår eposttjänst som blockerar skräppost och skadliga epostmeddelanden skickar nu en rapport när något blockerats.
Avsändare: spamreport@mailanyone.net, Ämne: SPAM Rapport
I rapporten får mottagaren möjligheten att granska och/eller släppa ett blockerat meddelande. Rapporten har skapats för att ge dig möjlighet att släppa meddelanden som av systemet bedömts som ”tveksamt”. Det är endast när något blockerats som du får en rapport som är schemalagd att sändas efter 15:00 dagligen. Rapporten hamnar som standard i mappen "Skräppost" (el motsvarande).
ABF IT Support
support@abf.se

2017-06-12 10:20:09

wi.abf.se upphör

Citrix XenApp upphör (enligt tidigare information).
Du som använder dig av webbsidan wi.abf.se för att starta Citrix applikationer alternativt har den adressen inlagd som "account" i Citrix Receiver måste uppdatera dina inställningar.
Läs mer här: http://support.abf.se/KB/View/20812-ny-adress-fr-att-hmtainstallera-citrixklient-samt-nytt-stt-att-ppna-citrixprogram

Mvh/ABF IT Support