Access denied i Citrix?

Under början av januari är det många som använder Citrixprogram och det gör att vi ibland slår i taket för antal samtidiga användare.
När det blir så visas meddelandet access denied för de som försöker starta program.
Om möjligt, använd Palette, Agdaweb och epost direkt via datorn webbläsare, länkar finns på sidan https://www.abf.se/personalsidor.

Användningen är som störst mellan 10.30 – 14.30, om ni kan styra arbetet till andra tider än dessa fördelas belastningen bättre.
Det är också viktigt att ni stänger Citrixprogram direkt efter att arbetet är klart.

IT drift och support, 08-613 50 30
https://support.abf.se, support@abf.se
ABF Förbundsexpedition