VB: Viktigt!

Om du fått ett mail där uppmanas att ange ditt användarnamn/lösenord så är det ALLTID ett bedrägeriförsök.
Kasta bort/radera mailet utan åtgärd.

OM DU AV MISSTAG UPPGETT DITT ANVÄNDARNAMN/LÖSENORD TILL BEDRAGAREN MÅSTE DU OMEDELBART BYTA LÖSENORD.

Om ditt konto används för massutskick av bedrägeriförsök så riskerar det att misstänkliggöra hela e-postdomänen @abf.se.
Som användare av e-post förväntas du känna till att sådana här försök förekommer.
Om vi upptäcker att användarkonton används för massutskick kommer de omedelbart att spärras.