Gustav uppdaterad till version 16.3 2020-03-13

Gustav uppdaterad till version 16.3.7376. Versionen innehåller nya funktioner i E-tjänsterna (https://arretjanst.abf.se), närvarorapportering för cirkelledare är möjlig och interna användare kan ges rättighet att slutrapportera arrangemang. Automatisk sammanräkning görs på deltagare och sammankomster om arrangemanget redovisas med E-lista. Mer information https://support.abf.se/KB/View/19447-nyheter-gustav--samt-diverse-manualer. /ABF IT support