E-fakturor?   print

Våra fakturor. Går det att skicka e-fakturor till den däringa BGC? Om inte så borde det fungera som ett önskemål. Det är ju ändå 2014 och tekniken finns ju. När man får e-fakturor så är oftast fakturaavgiften borttagen. Om man då beräknar alla avdelningars fakturar så torde det bli rätt mycket pengar.
Ja, då var det väl inget med just nu tror jag?

Denna lämnar jag över till Marie B då detta är en fråga för Palette, mailadressen till BGC ska fungera.

Ja, det går bra att maila fakturor till privatgirot.
Jag skickar med en enkel manual hur man går tillväga.