Ladda ner Anti-Virus (Symantec Endpoint Protection)   print

Här kan du ladda ner Symantec Endpoint Protection Anti-Virus för Windows 7, 8, 10 eller Mac. OBS! Ny version 14.0.0_MP2 2017-10-06

Välj mellan 32 eller 64-bit versioner för enstaka datorer eller SEPM för att distribuera och övervaka anti-virusklienter via server i nätverk.
För att kontrollera om du använder 32 eller 64-bit version av Windows kan du använda tangentbordskombinationen Win+Pause/Break för att se din dators systemtyp.
Symantec_Endpoint_Protection_Win32-bit
Symantec_Endpoint_Protection_Win64-bit
Symantec_Endpoint_Protection_SEPM
Symantec_Endpoint_Protection_Mac