Ny adress för att hämta/installera citrixklient samt nytt sätt att öppna citrixprogram   print

Från och med hösten -16 hämtas/installeras citrixklient från adressen http://sf.abf.se. I den version av citrixklient som installeras visas startikoner för centrala program på klientens arbetsyta samt i windows startmeny. Detta ersätter visning på webbsida. Instruktioner finns i bilagan Använda ABFs Citrixprogram 1.01.pdf

OBS!
Om ni har äldre version av Citrix Receiver installerad, ska den uppdateras via adressen ovan.

Befintliga konton i Citrix Receiver mot adressen https://wi.abf.se/Citrix/PNAgent/Config.xml måste tas bort och ersättas av konton upplagda enligt instruktionerna i bilagan. Kontrollera kontot genom att öppna Citrix Receiver och logga in, klicka sedan på "triangeln" till höger om användarnamnet i raden längst upp och sedan på accounts...

Peka på det befintliga kontot, om det ser ut som på bilden nedan ska det tas bort och nytt läggas upp enligt instruktionerna

Slutdatum för att använda http://ts.abf.se är 2017-02-15 och konton med adress wi.abf.se upphör att fungera 2017-02-28