Fullständig avinstallation av Office   print

Om du ska installera och aktivera Office Standard 2016 som du laddat ner från ABF så MÅSTE du först ha avinstallerat alla befintliga office-installationer.
Du kan använda detta verktyg för att göra det.
Under rubriken "Option 2 - Completely uninstall Office with the uninstall support tool"
Finns en knapp för att ladda ner och köra ett avinstallationsverktyg.

https://support.office.com/en-us/article/uninstall-office-from-a-pc-9dd49b83-264a-477a-8fcc-2fdf5dbf61d8?ui=en-US&rs=en-US&ad=US