Om ditt lösenord hamnat i orätta händer!   print

Agera omedelbart!
Om du misstänker att någon/något har fått tillgång till din inloggning måste du agera snabbt.
Detta kan till exempel hända om du av misstag klickat på en bedräglig länk i e-post.

Checklista
1. Surfa till https://konton.abf.se och byt ditt lösenord
2. Gör en fullständig virusscanning på din dator/enhet
3. Gå till Outlook online och granska så att där inte finns någon regel som flyttar e-post (till exempel flyttar all mail från inkorgen till mappen borttaget).

4. Kontakta ABF IT Support för att tillse att din brevlåda inte är blockerad för att skicka eller ta emot e-post.
* https://support.abf.se
* support@abf.se
* 08-613 50 30

Det ställs krav på dig som användare av ABFs e-post att hålla dig uppdaterad om generella hot som kan förekomma via bedräglig e-post.
Så här skriver polisen om Nätfiske, phishing.