Nyhetsbrev - Getanewsletter.com   print

Om ni använder tjänsten Get a Newsletter och lägger till nya avsändaradresser behöver ni informera dem om det.
Då uppdaterar de sin tjänst och ert nyhetsbrev markeras med DKIM för högre trovärdighet.

Ni mailar då support@getanewsletter.com.
Ange: e-postadress/konto ni loggar in med i tjänsten getanewsletter.com samt den @abf.se adress ni anger som avsändare till nyhetsbrevet.

Kontakta support@abf.se när ni fått klart med DKIM ovan och ange vilket del av "Ämne:" som alltid är återkommande i nyhetsbrevet.

Då kan ABF IT Support uppdatera regler för vårt skräppostfilter vilket gör att nyhetsbrevet når ABFs mottagares inkorg.
OBS! Alla mottagare kan i sin tur ha egna regler vilket gör att e-postklienten ändå flyttar nyhetsbrevet till mappen "skräppost". Det är utanför vår kontroll.