Surfa privat   print

Moderna webbläsare har ofta sparad inloggningsinformation för att förenkla användandet av tjänster som t.ex. office.com eller Microsoft Teams.
Ibland kan den sparade inloggningsinformationen ställa till det om man vill använda en tjänst med ett annat användarnamn/lösenord.
Då kan man, för att vara säker på vilken inloggningsinformation som används används använda ett privat webbläsarfönster.
Det är även användbart när du vill vara säker på att webbläsaren inte använder någon sparad information från tidigare besökta webbplatser.

Surfa privat i Google Chrome

Surfa privat i Microsoft Edge