Ladda ner media för Microsoft Office Standard 2016   print

Vi har ett förmånligt avtal som tillåter installation av Microsoft Office Standard 2016 för Windows på 1 dator per anställd inom ABF.
Vänligen håll media och produktnyckel åtskilda och förvara det som värdehandling.

Du kan ladda ner media/skivavbildningsfil här: Office Standard 2016

Dubbelklicka på den nedladdade filen Office2016W32Swedish.iso för att montera den som egen dvd-enhet (Windows 8 eller senare), kör programmet "setup" för att starta installationen (se bild).

Kontakta support@abf.se för att få tillgång till produktnyckeln som krävs för att aktivera programvaran.

Med vänlig hälsning!
/ABF Central IT